Maxi ICA Stormarknad Nyköping

Jobba hos Maxi ICA Stormarknad Nyköping

Vill du bli en del av Maxi-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Jobba på Maxi

På Maxi har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt! Ta en titt på våra lediga tjänster här nedanför om du tror att du skulle trivas hos oss!

Lediga tjänster

Just nu söker vi dig som är utbildad Konditor eller har flera års yrkeserfarenhet.

I vårt butiksbageri och konditori erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment av bröd, bakverk, tårtor och bakelser. Läs mer och sök tjänsten nedan.

Ansök till konditor här

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 0155 45 54 35 eller mejla kristina.timonen@maxi.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

Vi använder oss av Yobber's rekryteringssystem och tar endast emot ansökningar den vägen. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Stöter du på problem med din ansökan kan du kontakta Yobber's support via telefon på 010-155 00 60 eller support@yobber.se

 

 

Spontanansökan