Vi sponsrar såväl lokala som nationella projekt

Vi på ICA Kvantum Ystad sponsrar föreningar som uppmuntrar till motion bland såväl unga som äldre med förhoppning att bidra till hälsosam livsstil och att må bra helt enkelt!

Nationell sponsring

Svenska Fotbollsförbundet

Fotboll är inte bara matcher och mästerskap utan också bättre hälsa och samhörighet. Om vi satsar på nästa generations fotbollsspelare finns mycket att vinna. Därför är ICA nationell partner till Svenska Fotbollförbundet där vi kan vara med och göra skillnad på flera sätt.
Svenska fotbollsförbundet

Svenska Skidförbundet

Vi på ICA vill göra det enklare och roligare att göra mer och fler hälsosamma val. Genom vår sponsring av Skidförbundet och Längdlandslaget vill vi bidra till en bättre folkhälsa, och helt enkelt få människor att må lite bättre. Därför finns En lite bättre måltid.
Svenska Skidförbundet

 

En Svensk Klassiker 

En Svensk Klassikers mission är att göra Sverige och svenskarna friskare genom att motivera till motion och träning året om. ICAs samarbete med En Svensk Klassiker och klassikerloppen är en del i vårt bidrag för hälsa och välbefinnande.
En Svensk Klassiker

 

Cancerfonden

För oss på ICA hänger mat och hälsa ihop och vi har stöttat Cancerfonden i många år – ja faktiskt sedan femtiotalet. Därför var det naturligt för oss att även engagera oss i Rosa bandet-kampanjen när den startade 2003. Och det är något vi är stolta över.
Cancerfonden

  

Friskis & Svettis

För oss är det viktigt att bidra till en förbättrad folkhälsa, vilket är utgångspunkten i vårt samarbete med Friskis&Svettis. Tillsammans guidar och inspirerar vi till hälsosammare val för att få fler att motiveras till en sundare vardag och livsstil.
Friskis & Svettis

 

Blodomloppet

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Blodomloppet arrangeras på många orter runt om i Sverige och vill främja en hälsosam livsstil.