Butiken

Butiken

Hos oss flödar matglädjen. Vi erbjuder en fräsch butik, ett stort och prisvärt sortiment, matinspiration och en kunnig och vänlig personal.

Hos oss hittar du allt du behöver för god och inspirerande matlagning: en fräsch frukt- och gröntavdelning med allt det bästa i säsong, nybakat surdegsbröd, färsk fisk, en modern dryckesavdelning och en delikatess med smaker från hela världen - bara för att nämna några. Hos oss får du hjälp med allt från bra erbjudanden i vardagen till guldkanten på festen. Våra erfarna kockar och kallskänkor lagar underbart god mat och gör härliga uppläggningar på beställning i vår catering.​
Varmt välkommen till oss på ICA Kvantum i Gränby centrum - Butikernas butik i Sverige!

 

018-566000

Policy för Miljö och Trygg Mat

Vi på ICA Kvantum Gränby ska arbeta aktivt för hållbar utveckling, säkerställa god kvalitet, säkra produkter och trygghet för gästen samt leva upp till gällande lagstiftning. Våra ledord  för denna policy är: Trygghet, Kvalitet och Relation.

 Trygghet

Vi på ICA Kvantum Gränby arbetar för att våra varor är trygga, säkra, funktionella, miljömässigt och etiskt acceptabla samt lever upp till gästernas förväntningar. Våra varor hanteras av utbildade medarbetare med goda hygieniska förhållanden, obruten kylkedja, och hög produktsäkerhet.

 Kvalitet

Vi på ICA Kvantum Gränby vill vara och uppfattas som ansvarsfulla och framåtsträvande i kvalitets- och miljöarbetet. Vi arbetar för ständigt minskande miljöbelastning med att höja försäljningsandelen av mervärdesmärkta varor, sortering avfall och minskat matsvinn. Vi jobbar med egenkontroll av trygg mat och miljö.

 Relation

Vi på ICA Kvantum Gränby verkar för saklig, trygg och relevant information och kommunikation med tydlig skyltning och mervärdesmärkning så att gästerna kan göra egna val. Våra kunniga medarbetare ska ha en god relation med gästerna där dessa blir väl bemötta och deras synpunkter tillvaratagna för att utveckla vår verksamhet.

 Denna policy är utformad  i samklang med ICAs centrala policy för  kvalitet, miljö och socialt ansvar.                                                                                                           Uppsala 2014-05-16