ICA Kvantum i Gränby - Mataffären i Uppsala, en självklar mötesplats sedan 1971

ICA Kvantum i Gränby - Mataffären i Uppsala, en självklar mötesplats sedan 1971

Redan från start har vårt fokus legat på kunden och riktigt bra råvaror. Vårt breda sortiment och utbud är uppskattat av våra kunder, och vi finns här för att hjälpa dig med dina inköp i vardagen.

Hos oss hittar du allt från vällagad färdigmat från vårt eget kök och bageri, härliga delikatesser i våra manuella diskar, färska grönsaker och närproducerade varor, till den där speciella ingrediensen som sätter pricken över i:et när du får glänsa i köket.

Att vara en stor mataffär i Uppsala, men fortfarande vara personlig, och med fokus på just service, det tror vi är det som gör oss till butikernas butik i Sverige! Och det är det som vår fenomenala personal bidrar med, varje dag året runt!

Vi har alltid många bra erbjudanden och mat för alla plånböcker och tillfällen. Extra glada och stolta är vi över vårt sortiment från lokala vänner, vårt lokala engagemang och vårt omfattande miljö- och hållbarhetsarbete. Varmt välkommen till ICA Kvantum i Gränby - Butikernas butik i Sverige!

Hos oss lönar det sig att vara stammis! Prenumerera på våra veckomail och få exklusiva erbjudanden, inspiration och en gåva varje vecka!

Seniorrabatt

Seniorrabatt

--------------------------------
Seniorrabatt:
Rabatt varje vecka hela året. På måndagar, tisdagar och onsdagar ger vi dig som är Stammis och har fyllt 65 år 5 % rabatt på hela ditt köp. Rabatten laddas automatisk på ditt Stammiskonto och för att använda rabatten drar du bara ditt kopplade betalkort. (Har du ett ICA-kort? Vad bra då är du redan Stammis)
--------------------------------
Så fungerar Stammisrabatten:
Gäller från det året du fyller 65 år.
Du måste vara Stammis hos oss.
Rabatten laddas automatiskt på ditt Stammiskonto.
Du måste ha handlat hos oss minst en gång de senaste 4 månaderna med ditt ICA-kort eller ditt kopplade kort.
Om du självscannar - kom ihåg att klicka i rabatten på skärmen.
Gäller ej köp av spel, tobak, lotter eller receptfritt. Rabatten går ej att konbinera med andra kron och %-rabatter.