Välkommen till oss!

Välkommen till oss!

ICA Kvantum Landvetter är ett familjeföretag som ägs och drivs av syskonen, Malin Bergman Malmros och Martin Ekman sedan 2001. Butiken har under åren växt, både till storlek, antal medarbetare och omsättning.

Varje år innebär en ny satsning, ett nytt fokus för att kunna skapa en ännu bättre butik och ännu bättre kunderbjudande. Vi är butiken som aldrig sover - som alltid blickar framåt - och som har våra kunders bästa i fokus!

Våra kunder är det viktigaste vi har, och vi lyssnar och försöker tillgodose önskemål om t ex sortiment. Vi är mycket tacksamma över att ha kunder som bryr sig och som lägger mycket engagemang i att hjälpa oss att bli bättre. Stort tack!

Förutom att ha enormt bra öppettider (07-23) så hittar du oss även på denna hemsida, på Instagram och på Facebook. Följ oss gärna och håll dig uppdaterad om vad som är på gång i butiken.

Vår vision är butikens ledstjärna och målet är att denna ska leda butiken in i framtiden med stor framgång. Visionen är tydlig - vi ska ständigt lyfta matglädjen till högre höjder. Varje år är det vår uppgift att ta reda på vad detta innebär och se till att erbjuda dig som kund just detta.

När du hör vår affärsidé vill vi att du ska känna igen ICA Kvantum Landvetter, och känna att den stämmer överens med verkligheten. Det är viktigt att ha en affärsidé så att alla medarbetare vet både förutsättningar och förväntningar i deras möte med dig och andra kunder.

"Med engagerade säljare inspirerar vi kunden med det bästa sortimentet för att lyfta matglädjen till högre höjder!"

Vi finns i sociala medier