Månadens skörd

Månadens skörd

Baka i säsong 

När kölden knäpper och vi tillbringar mer tid inomhus finns det många tillfällen att baka! Månadens skörd berättar hur du enkelt bakar med grönsaker i både bröd och röror för färg, smak, saftighet och närings skull.

Till reportaget

Nu snackar vi palsternacka

Från vardagsmos till finförrätt och fikaassiett. Nu riktar vi vår spotlight mot säsongens mest finstämda rotfrukt och inspirerar till fler palsternacksförgyllda måltider. Läs, laga och njut!

Läs hela artikeln

Lagom stark men hetare än någonsin

Starkast är inte längre trendigast. Efter många starka långkok och heta salsor förtjänar en lite mer blygsam chili sin renässans. Månadens skörd berättar om jalapeñons styrka i matlagningen.

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

 

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.