Hela veckans

Lunchmeny

Välkommen in att njuta av vår egenlagade lunch, bestående av modern och smakrik husmanskost. Vällagad mat gjord på färska råvaror, det är ju inte så svårt när vi har Göteborgs största skafferi.

Vecka 50

Lunchen serveras från klockan 11.00 till 14.30. Varmt välkomna!

Dagens lunch  129:-
Välj mellan kött, fisk och vegetariskt alternativ
Salladsbaren   99:-

Veckans vegetariska – Enchilladas med salsa, ris, bönor, keso och crön chili

Alltid på menyn: Focus hemlagade köttbullar 129:-

 

Måndag

  • Pannbiff med rostade rödbetor, örtslungad potatis och getosthollandaise
  • Focus juliga fiskgryta med doft av saffran serveras med handskalade räkor, dill och aioli

Tisdag

  • Stekt majskycklingbröst med rostad vitlökssås och potatispuré
  • Havets Wallenbergare med dillslungad potatis, ärtor och skaldjurssås

Onsdag

  • Tagliatelle ragù – italiensk pasta med långkokt biff i tomatsås samt parmesan
  • Dagens fångst serveras med gubbröra, knaperstekt rågbröd och brynt smör

Torsdag

  • Klassiska Wallenbergare serveras med skirat smör, ärtor, lingon och potatismos
  • Dagens fångst serveras med fänkålscrudité och beurre blanc samt gräslöksslungad potatis

Fredag

  • Glaserad fläsksida med rödvinssås, potatispuré och rödkål
  • Dagens fångst serveras med apelsin- och saffranssås, grönkål och potatisstomp med schalottenlök

Lördag

Brunch

Serveras 07:00 - 14:30