ICA Hälsorabatt upphör

Efter 2018-12-09 kan du inte längre samla rabatt i ICA Hälsorabatt. Tidigare insamlad rabatt måste användas senast 2018-12-31. Appen finns ej längre att hämta i App Store eller Google Play.

Hur fungerar rabatten?

Vi ger dig mer rabatt ju mer du rör på dig, och det är antalet aktiva minuter som räknas när vi summerar din rabatt. Appen belönar normalt tempo och högt tempo, och du kan även få extrarabatter genom att klara en eller flera utmaningar.

När du når 25 % är rabatten klar att ladda på ICA-kortet. Och det är precis som det låter: du får 25 % rabatt, som du kan använda på fem valfria produkter inom ICA Gott liv-sortimentet.

Kan alla vara med?

Alla som har ett ICA-kort kan vara med och alla i familjen får använda rabatten. Appen fungerar både på IOS- och Android-telefoner, när du ger tillgång till Health Kit/Google Fit.

Hur samlar appen in min rörelseaktivitet?

Vi kan se din rörelseaktivitet först när du ger ICA hälsorabatt tillgång till Health Kit (iOS) eller GoogleFit (Android). I den tidigare versionen av appen fick många användare ladda sin aktivitet via Run Keeper, men nu sker datainsamlingen automatiskt. ICA hälsorabatt är inte aktiv konstant utan uppdaterar bara ett par gånger om dagen och när du öppnar appen – vilket gör att du inte blir av med någon batteritid i onödan! 

Logga in

För att kunna ladda rabatten på ditt ICA-kort behöver du logga in. En inloggning varar i 90 dagar – därefter måste du logga in på nytt för att kunna ladda rabatter på ICA kortet. Om du har problem med appen ICA Hälsa och de rabatter din aktivitet ska generera kan det bero på att du blivit automatiskt utloggad.Prova att logga ut och logga in igen. Ladda sedan rabatten på ditt kort. Om detta inte fungerar ber vi dig kontakta kundservice för ytterligare hjälp.

Allmänna villkor