Tunnbrödschips med Västerbottensost

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tunnbrödschips med Västerbottensost

Maxad kantarell- och ostsmak blir det när du gör dessa krispiga tilltugg. Bred färskost och riven Västerbottensost på tunnbrödschips. Gratinera chipsen snabbt i ugnen och toppa dem därefter med smörstekta kantareller. Mums!

Tunnbrödschips med Västerbottensost

Ingredienser

17 st
150 g  kantareller
1 msk  smör
1   förp tunnbrödschips (à 100 g)
1   förp färskost med kantarellsmak (à 100 g)
1 1/2 dl  riven Västerbottensost
1/2   kruka persilja
salt
peppar

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av färskost och smör.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi281 KJ / 67 kCal
Fett5 g
Salt0.3 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Västerbottensostpaj med kantareller och löjrom
Betyg 4.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Minipajer med Västerbottensost
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellpaj
Betyg 4.3 av 5.
312 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svamptoast med timjan
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellfocaccia
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färsk pasta med portvinssvamp
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga