Torsk med mango, feta och avokadosallad

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
0
Torsk med mango, feta och avokadosallad

En inspirerande rätt där både fisk, frukt, ost och grönsaker samsas på tallriken i en underbar symbios. Vardagsmat behöver definitivt inte vara tråkig och smaklös, vilket är något denna torsk med mango, feta och avokadosallad bevisar med råge!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2013

Torsk med mango, feta och avokadosallad

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskfilé
4   portioner ris (eller annat gryn)
1   mango
1   lime
2 msk  olivolja
salt och svartpeppar
100 g  fetaost
2   avokado
65 g  mangoldskott

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri fetaost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2383 KJ / 569 kCal
Fett20.3 g
Kolhydrater58.2 g
Protein36.1 g

Testa liknande recept

Baconinlindad getost med mango
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mangosallad
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Iste med mango och passionsfrukt
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kompott på kumquats och mango med kladdkaka
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig torsk med limepotatis
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mango- och passionsglass
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga