Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancréme
Rödspättafilé med råstekt sparris och parmesancrème är ett mycket smakfullt recept. Bjud dina gäster på en riktig matupplevelse med denna tilltalande fiskrätt. Servera med ugnsrostad potatis.
Ingredienser
4 portioner
1 l vatten
1 1/2 msk salt
600 g rödspättafiléer
12 gröna sparrisar
olivolja
Parmesancrème
1 dl riven parmesan
2 dl lätt crème fraiche
1 tsk balsamicovinäger
salt och svartpeppar
Till servering
rucolablad
ugnsrotad potatis
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), uteslut parmesanen eller välj ett mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi380 KJ / 90 kCal
Fett0 g
Kommentarer