Pizza med ärtcrème, sparris och parmesan
Gå ”all in green” med den här vegopizzan bottnad med ärtcrème så ljuvlig att du inte kommer att vilja se åt tomatsås igen. Ärtcrèmens hetta justerar du enkelt med grön tabasco. Kanske vill du ha ena halvan het och andra halvan mild? Testa dig fram för godast resultat!
Ingredienser
Ärtcrème
Pizzabotten
Topping
För alla
Läs noggrant innehållsförteckning på pizzadegen.
Fri från laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenproteinfri: välj glutenfri pizzadeg.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Recept och bild i samarbete med Findus.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Överraskande god. 275 grader låter mycket, den skalan fanns inte ens att välja på ugnen.
Anette
2020-09-29Hej Anette! Roligt att du gillade pizzan. Vi har uppdaterat receptet med 250-275°C, för som du säger så är det många ugnar som inte går så långt upp i grader. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-09-30