Pavlova med hallon och choklad

Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
1
Pavlova med hallon och choklad

En riktigt smarrig och lyxig efterrätt med smak av hallon och choklad. Pavlovan passar utmärkt att servera som dessert vid lite festligare tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Pavlova med hallon och choklad

Ingredienser

6 portioner
4   äggvitor
2 dl  strösocker
1 tsk  majsstärkelse

Garnering

3 dl  vispad grädde
1/2 l  färska hallon (eller frysta, tinade)
50 g  mörk choklad

Gör så här

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Mycket god, gjorde stor succe!

Sofia

2005-10-27

Testa liknande recept

Yoghurt- och marängtårta
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladtårta till påsk
Betyg 4.2 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladmarängtårta mojito
Betyg 3.5 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängparfait med hallon och choklad
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandeltårta med citrongrädde och hallon
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pannacotta med hallongelé och vit choklad
Betyg 4.1 av 5.
100 personer har röstat
Över 60 min att tillaga