Päron- och ädelostflarn

Betyg 2.8 av 5.
110 personer har röstat
1
Päron- och ädelostflarn

Bjud på dessa frasiga päron- och ädelostflarn till drinken, på festbuffén eller som en liten förrätt. Du gör dem enkelt med färdig smördeg som penslas med ägg och sedan toppas med söta, tunna päronskivor och salt ädelost. Toppa med knapriga valnötter – klart!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2015

Päron- och ädelostflarn

Ingredienser

8 portioner
1   rulle kyld smördeg (250 g)
1   ägg
1   päron
80 g  ädelost
1 dl  valnötter

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
110 personer har röstat

Kommentar

Ska dessa ätas varma, ljumna eller kalla? Vad är godast?

Anna

2018-10-20

Hej Anna! Smaksak, men ljumna kanske är att föredra? Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-10-25

Näringsvärde per portion

Energi453 KJ / 108 kCal
Fett8 g
Salt0.3 g
Kolhydrater4 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Pizza med bacon, päron och ädelost
Betyg 4.6 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost
Betyg 4.8 av 5.
115 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Piroger med rotselleri och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ost- och pepparkaksstubbe
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Karamelliserade päron med ädelost
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga