Nyårsmenyer

En välkomponerad nyårsmeny är som en symfoni för smaklökarna. Förrätten sätter tonen på middagen, huvudrätten är crescendot och den efterlängtade desserten bjuder på en tonartshöjning i schlagerstil. Här har vi dukat upp med våra bästa tips till nyår − fem menyer för olika tycken och smak.
› Alla nyårsrecept

Nyårsmeny med extra piff

På nyårsafton vill vi att det ska glittra, spraka och bubbla. Vi bidrar till feststämningen med en avancerad meny för dig som gillar att sätta ribban högt.

Nyårsmeny för alla

Denna nyårsmeny är en trerätterskomposition som levererar feststämning utan att du fastnar i köket.

Buffés jubileumsmeny

För att fira tidningen Buffés tvåhundrade nummer bjuder vi på en nyårsmeny med några av de mest populära nyårsrecepten genom åren.

Anna Bauers nyårsmeny

I nyårsnumret av Buffé bjuder Anna Bauer in till nyårskalas på krogen. Börja enkelt med löjromschips, fortsätt med en asiatisk skaldjurscocktail, vidare till perfekt stekt biff med jordärtskocksgratäng och avsluta på topp med en elegant tolkning av desserten pavlova.