Mangogelè med kokos

Betyg 2.8 av 5.
83 personer har röstat
0
Mangogelè med kokos

I Kina är det vanligt med gelégodis gjord på färska frukter och bär. Den här mangogelén rullad i riven kokos är ett gott exempel. Du gör den enkelt med färsk eller fryst mango, socker och gelatin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Mangogelè med kokos

Ingredienser

Ger ca 25 bitar
5   gelatinblad
250 g  fryst, tinad mango
1 dl  vatten
1 dl  strösocker
2 dl  riven kokos

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per bit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
83 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi187 KJ / 45 kCal
Fett2 g
Salt0 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Mangobollar
Betyg 4.1 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mangomousse
Betyg 4.4 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Moussetårta med kokos och mango
Betyg 3.2 av 5.
131 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mango- och yoghurtglass med rostad kokos
Betyg 3.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb mangosorbet på fryst mango
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tropical smoothie
Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga