Kanel- och ingefärskakor

Betyg 3.3 av 5.
115 personer har röstat
0
Kanel- och ingefärskakor

Med en färdig mördeg kan man snabbt och enkelt baka flera olika sorters småkakor. Skär skivor av mördegen och vänd i kryddor som ingefära och kanel eller prova med hackad mandel eller kokos så får du flera goda kakor till fikat.

Kanel- och ingefärskakor

Ingredienser

25 st
400 g  mördeg (färdig kakdeg)
1 tsk  malen kanel
1 tsk  malen ingefära
1 msk  strösocker

För alla

Fri från ägg.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Näringsvärdet är beräknat per kaka, räknat på att satsen ger 25 kakor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
115 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi347 KJ / 83 kCal
Fett5 g
Salt0.09 g
Kolhydrater8 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Franska skurna pepparkakor
Betyg 4.5 av 5.
107 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanelhjärtan på burk
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddig rulltårta med lingon
Betyg 3 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparnötter
Betyg 3.3 av 5.
30 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marängsnitt med tre olika smaker
Betyg 3.2 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkaksrulltårta med lingondipp
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga