Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado

US Beef Sirlion Cap är en rumpstek med kappan kvar där fettet förstärker smakerna när du grillar köttet. I sällskap med en rökig vitöksgrillad avokado och latinamerikansk tomatceviche med lime och koriander så gör den snabbgrillade rumpsteken succé.

Grillad rumpstek med tomatceviche och vitlöksgrillad avokado

Ingredienser

4 portioner
600 g  US Beef rumpstek (Sirloin Cap)
4   skivor lantbröd

Tomatceviche

6   tomater
2   schalottenlökar
1   stor vitlöksklyfta
4 msk  olivolja
2   lime
flingsalt med chili
svartpeppar
ev 1   kruka koriander

Vitlöksgrillad avokado

1   vitlöksklyfta
1 msk  olivolja
2   avokador
salt

För alla

Rätten är fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera att brödet inte innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2885 KJ / 690 kCal
Fett45.4 g
Kolhydrater31.8 g
Protein35.8 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Club sandwich med kyckling, avokado, bacon och ädelost
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga