Dumplings (deg)

Betyg 3.7 av 5.
77 personer har röstat
9
Dumplings (deg)

Här är ett recept på dumplingsdeg så att du kan göra dina egna små fyllda knyten. Du behöver bara vetemjöl och vatten och det finns flera olika recept på fyllda dumplings så att du kan välja efter smak.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Dumplings (deg)

Ingredienser

36 degplattor
275 g  vetemjöl (275 g motsvarar ca 4,5 dl + mjöl till knådningen)
3 1/2 dl  hett vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
77 personer har röstat

Kommentarer

Få ingredienser o perfekta! Anna

Anna

2023-06-17

Funkade jättebra blev hur bra som helst och gott. Kräver lite känsla beronde på mjölsort. Tog vetemjöl special.

Darya

2023-03-18

4 delar * 8 bitar = 32 plattor (inte 36) :)

Lina

2022-02-12

Testa liknande recept

Stekta dumplings med fläskfärs och selleri
Betyg 3.2 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ångkokta dumplings
Betyg 2.8 av 5.
291 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Asiatiska pastaknyten (variant på dumplings)
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bao buns med räkor
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dumplingsdeg
Betyg 2.4 av 5.
236 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räk- och fläskdumplings ”Siu Mai”
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga