Citronstekt kycklingfilé med currycoleslaw på naanbröd

Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
3
Citronstekt kycklingfilé med currycoleslaw på naanbröd

Stekt kycklingfilé i panna, som får sjuda i citron och rivet citronskal. Servera med en coleslaw av blomkål, äpple och hemmagjord majonnäs. Mixa äggula med senap och droppa ner olja medan du vispar till hemlagad majonnäs. Krydda med curry och vänd ner grönsakerna. Gott i indiska naan-bröd.

Citronstekt kycklingfilé med currycoleslaw på naanbröd

Ingredienser

4 portioner
2   äggulor
2 tsk  dijonsenap
2 dl  olja
flingsalt
peppar
2 tsk  vitvinsvinäger
1 1/2 msk  curry
400 g  delad kycklingfilé
1 msk  olivolja
1   citron
flingsalt
peppar
1/2   blomkål
1   äpple
2 krm  salt
1   kruka gräslök
2   naanbröd

För alla

Rätten är fri från laktos men innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i naanbrödet, byt ev ut till mjölkfritt alternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Supergott! Bakade egna naan. Tror det bidrog en del…

Joakim

2022-11-01

Lite torrt men god smak!

Mikael

2021-12-05

Lite torrt men god smak

Mikael

2021-12-05

Näringsvärde per portion

Energi3144 KJ / 755 kCal
Fett54 g
Kolhydrater36.6 g
Protein30.6 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Blåbärsparfait med lemoncurd och mandelbiskvier
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ägg- och kaviardipp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fralla med syrad fänkål och sockerstekt fläsk
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga