Chorizofylld kycklingfilé med pasta och paprikakvarg
Sagolik ugnsbakad kycklingfilé fylld med tomater och chorizokorv. Servera kycklingen tillsammans med en paprikakvarg och kokt pasta med haricots verts. En smakfull favorit.
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 chorizo (korv)
2 tomater
1 msk olja
salt och peppar
1 grillad paprika
1 dl kvarg (1%)
salt och peppar
4 portioner pasta
150 g haricots verts (bönor)
För alla
Läs noga innehållsförteckningen på korven och på den grillade paprikan. Rätten innehåller laktos, mjölkprotein och gluten.
Gör laktosfri: byt ut kvargen mot laktosreducerad eller laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvargen mot ett sojabaserat alternativ, t ex sour supreme.
Gör glutenfri: välj en glutenfri pasta (kan innehålla ägg).
Gör så här
Tips
Blanda lite hackad chili i kvargen - det blir en het sås.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi17024 KJ / 407 kCal
Fett0 g
Kommentar
Riktigt gott! Det här receptet kommer vi att göra igen. Vi lade dock till några ingredienser: I såsen använde vi 2 st paprikor, mixade hälften och skar småbitar av resten. Vi lade till 2 stora matskedar av Heinz Sun-dried Tomato Sauce, en hel chili, salt och svartpeppar. Vi använde Scan Red Hot Chorizo för att smaksätta det hela lite extra och satte även in hela tomater i ugnen eftersom det inte gick in så mycket tomat inuti kycklingfiléerna. Sedan blandade vi kidneybönor (kokade med scharlottenlök och vitlök) med fullkornsris och åt till.
Angelica
2007-05-21