Burgare med kimchimajonnäs på surdegsbröd

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Burgare med kimchimajonnäs på surdegsbröd

Uppdatera hamburgaren med kimchimajonnäs, surdegsbröd och rostad sötpotatis! Testa också byta ut 200 g av färsen till samma mängd riven mjuk tofu för en lite grönare burgare (för 4 port).

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018

Burgare med kimchimajonnäs på surdegsbröd

Ingredienser

4 portioner

Rostad sötpotatis

600 g  sötpotatis
2 msk  rapsolja
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
1 dl  kimchi
1 dl  majonnäs
1   liten rödlök
2   tomater
4   salladsblad
500 g  nötfärs
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 msk  rapsolja
4   skivor ost
8   skivor surdegsbröd
1   kruka koriander

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj hårdost (vissa hamburgerostar innehåller laktos).
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3554 KJ / 850 kCal
Fett53 g
Salt2.54 g
Kolhydrater58 g
Protein34 g

Testa liknande recept

Pulled chicken burger
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kimchi grilled cheese
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sliders med tomataioli
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Burgare med avokado- och bönröra
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Thai tofuburgare med sweet chilisallad
Betyg 3.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga