Pepparkakor

Pepparkakor är en klassiker under julen och detta receptet ger fantastiskt goda kakor med smak av kanel, ingefära och kryddnejlikor. Pepparkaksdegen är mjuk och lätt att baka ut.

Gör så här
00:06:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi114 KJ / 27 kCal
Fett1 g
Salt0.04 g
Kolhydrater4 g
Protein0 g
Kommentarer
85 stpepparkakorna är helt 🆗
Anteja
Man kan baka pepparkakor i maj också :) Mycket bra deg enkel att baka ut. Ett otåligt barnbarn gjorde att degen bara fick vila i totalt 4 timmar men blev mycket bra ändå./ Inger
Inger
Det är favorit pepparkakor recept att baka med min barn
Duygu
Bästa pepparkaks receptet någonsin, smidig lättbakad deg.
Liselotte
Det här är det sämsta receptet på pepparkakor som någonsin skrivits. Det blir bara en lös smet som förstör pepparkaksbaket.
Petter
Gjorde glutenfria och veganska pepparkakor genom att byta ut till glutenfritt mjöl och mjölkfritt margarin. Dubblade mängden kryddor och tillsatte kardemumma. Degen var väldigt kladdig först men var lätt att arbeta med efter en natt i kylen. Goda blev de!
Jennie
Kan man byta ut kryddorna mot färdig pepparkakskrydda? Hur mycket isåfall?
Jenny
Jättegoda pepparkakor! Och deg!
Karin
It is delicious receipt but they forgot to writehow to add butter to the dough, I added it to the pan to melt.
Duygu
Så satans snaskiga. Lät degen vila i två dygn i kylen, sedan gjorde vi kakorna och det blev helt magiskt.
Isak