Blixtkaka med bär

Betyg 3 av 5.99 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Blixtkaka med bär

Överraska dina gäster med denna otroligt goda blixtkaka i långpanna som du enkelt kan variera smaken på med olika bär, frukter eller kanske nötter. Avnjut din ljumma kaka med till exempel fluffig grädde eller vispad crème fraiche med lime och socker.

Blixtkaka med bär

Ingredienser

1 långpanna
200 g smör eller margarin
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
5 ägg
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl vatten

Smaksättning

500 g jordgubbar eller rabarber i småbitar

Gör så här

00:35:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

11 st
  • Gott. Drog ner från 3 till 2 dl socker. Tillräckligt sött!

    Lena

  • Håller med

    Lisbeth

  • Ännu godare när den har stått en- två dagar.

    Emelie

Testa liknande recept

  • Rabarber- och jordgubbsrutor
    Betyg 3.3 av 5.69 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarberkaka i långpanna
    Betyg 4.6 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 19 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marängtårta i långpanna
    Betyg 4.3 av 5.161 personer har röstat
    Receptet har 43 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarber- och jordgubbspaj med kokos
    Betyg 4.6 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarber- och jordgubbspaj
    Betyg 4.6 av 5.137 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad