Blixtkaka med bär

Överraska dina gäster med denna otroligt goda blixtkaka i långpanna som du enkelt kan variera smaken på med olika bär, frukter eller kanske nötter. Avnjut din ljumma kaka med till exempel fluffig grädde eller vispad crème fraiche med lime och socker.

Gör så här
00:35:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stGott. Drog ner från 3 till 2 dl socker. Tillräckligt sött!
Lena
Håller med
Lisbeth
Ännu godare när den har stått en- två dagar.
Emelie
Fantastiskt bra och lättlagad kaka som går att variera i all oändlighet med olika bär, äpplen eller rabarber.
Helena
Ständig favorit på kafferep hemma. God, räcker länge och kan prova med olika frukter!
Henrik
"Mamma kakan du bakat luktar himla gott, får jag smaka?" Det fick 4åringen förstås och hon tyckte, precis som resten av familjen, att den smakade precis lika gott som den luktade. :-)
Annelie
Enkelt och supersmarrigt. Blandade jordgubbar med rabarber och det blev en superkombo!
Linda
Jättegott och enkelt att göra. Jag använde bara rabarber och strödde över riven mandelmassa som garnering. Blev krispigt och gott. Delade min långpanna i 24 bitar.
Anna-maria
funkar bra med bara bären också, jag hade frysta jordgubbar sen i somras!! EvaH
Eva
2010-06-05 Monica Jag missade också det först. Det står under Tips.
Monica