Salladsjuice

Betyg 2.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Salladsjuice

Romansallad och rucola som körs genom en råsaftcentrifug och smaksätts med vinäger och olivolja är ett nyttigt och snabbt sätt att få i sig dagens grönsallad med vinägrett.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Salladsjuice

Ingredienser

2 portioner
2 romansallad (à 250 g) eller motsvarande mängd färsk spenat
1 näve rucola
olivolja
vitvinsvinäger
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi350 KJ / 84 kCal
Fett7 g
Salt1.77 g
Kolhydrater2 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Kålkraft
Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lakritspiff- Juice på apelsin och fänkål
Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sallad på krossad färskpotatis och ädelost
Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Muskelmat- Juice med smak av blekselleri och nypon
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blåbärslycka- Juice på blåbär, kiwi och clementin
Betyg 3.1 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hallonnytta- Juice med smak av hallon och morötter
Betyg 2.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad