Salladsjuice

Betyg 2.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Salladsjuice

Romansallad och rucola som körs genom en råsaftcentrifug och smaksätts med vinäger och olivolja är ett nyttigt och snabbt sätt att få i sig dagens grönsallad med vinägrett.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Salladsjuice

Ingredienser

2 portioner
2 romansallad (à 250 g) eller motsvarande mängd färsk spenat
1 näve rucola
olivolja
vitvinsvinäger
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi350 KJ / 84 kCal
Fett7 g
Salt1.77 g
Kolhydrater2 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Kålkraft
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sval dröm
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad