En välbalanserad fördrink som även passar bra till mat. Ginger ale har sting av ingefära och god sötma av äppeljuice, det är smaker som gillar varandra. Servera snyggt i martiniglas med florsockerpudrade rosmarinkvistar.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Anna
2019-07-19Undrar samma sak som Matilda nedan. I den inledande texten står ”Ginger ale får sting av färsk ingefära...” Betyder inte det att det borde vara färsk ingefära med i receptet? Ginger ale är ju per definition ingefärsdricka, så jag förstår om det inte ska vara med ingefära i receptet. Men då bör den inledande texten justeras.
Redaktionen ICAse
2019-08-05Hej Anna! Du har helt rätt och vi håller med dig. (ändrat) Hälsningar Michelle
Matilda
2018-07-07Jag saknar ingefära i receptet??
Redaktionen ICAse
2018-07-11Hej Matilda! Det är "ginger alen" som ger ingefärssmaken i denna dryck. Hälsningar Michelle