After Eight - Parfait

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
0
After Eight - Parfait

Parfait är som glass med extra mycket grädde, här smaksatt med After Eight. Parfait betyder perfekt på franska och vi kan inte annat än hålla med - detta är den perfekta desserten när du vill lyxa till det lite extra. Dekorera gärna med after eight och myntablad innan servering.

After Eight - Parfait

Ingredienser

1 liter
4 stora äggulor
100 g socker
2 1/2 dl vispgrädde (40%)
2 1/2 dl mjölk (3%)
1 liten vaniljstång
1/2 msk glukos eller flytande honung (1/2 msk motsvarar ca 10 g)
12 bitar after eight (+ ev extra till garnering)

Till garnering

chokladsås
myntablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

After Eight-fondant med choklad
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glass med varm After Eight-sås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm choklad med After Eight
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mintchokladsås
Betyg 3.1 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kola med After Eight
Betyg 4.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fruktsallad med After Eight-fluff
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga