SÅ MYCKET MER
FÖR PENGARNA

Alltid låga priser på Sveriges största sortiment. Billig vardagsmat, nybakat, delikatesser, prylar och kläder för hela familjen. Det och så mycket mer hittar du på Maxi.

Välkommen in!

Erbjudanden som ger
dig så mycket mer
för pengarna
Alltid låga
priser och så
mycket mer

Spara tusenlappar - 7 tips för att handla smartare

Det finns många fördelar med att planera dina inköp och att storhandla. Främsta anledningarna är att du kommer spara både tid och pengar.

1. Sluta småhandla - börja storhandla.
När du storhandlar och gör hela veckans inköp på samma ställe. Så är det enklare att undvika återkommande spontana inköp som när du småhandlar.

2. Planera, handla och laga.
Samla hela hushållet och gör en gemensam matsedel för en eller två veckor. Planeringen kommer spara er både pengar och tid.

3. Fyll på med basvaror i storpack.
Det är alltid bra att ha gott om basvaror hemma. Fokusera på att köpa storpack med basvaror du använder ofta och som håller länge. Som ris, pasta och mjöl. Med storpack får du oftast mer för pengarna samtidigt som det räcker längre.

4. Var spontan på rätt sätt.
Om du håller dig till inköpslistan blir handlingen billigare och du undviker onödiga köp – fast det finns alltid bra fynd att göra om man är lagom spontan. Så håll ögonen öppna efter klipp och var inte rädd för att anpassa din matplanering lite under handlingens gång!

5. Handla i säsong.
Att välja råvaror i säsong är gott, hållbart och billigt! Ofta har säsongens råvaror lägre pris än de som inte är i säsong just nu.

6. Håll utkik efter låga priser och erbjudanden.
Mer än sällan så finns det olika prisalternativ på många av varorna du köper. Ha extra koll på lågprisalternativen när du handlar. Och glöm inte heller att kolla in veckans erbjudanden innan du besöker butiken. Där finns ännu mer pengar att spara varje vecka.

7. Välj en butik som har så mycket mer.
Om du väljer en butik med brett sortiment och goda grannar kan du spara både tid och pengar. När du exempelvis kan storhandla mat och prylar, göra apoteksärenden och hämta ut paket på ett och samma ställe slipper du åka mellan olika butiker och får tid över till annat. Många butiker har även extra fördelar för sina stammisar, så det kan löna sig att oftast handla i samma butik för att få mer bonus och fler erbjudanden!

Lycka till med din storhandling!

SÅ MYCKET MER FÖR PENGARNA
Välkommen till Maxi ICA Stormarknad!