Färskvarugaranti

När du handlar på Maxi så ska du känna dig trygg och vara säker på vi säljer varor med hög kvalitet. Eftersom vi är så säkra och stolta över vårt kvalitetsarbete erbjuder vi alla kunder en färsvarugaranti. Så att om det någon gång skulle slinka igenom något som du inte är nöjd med så ger vi dig dubbla pengarna tillbaka. Det enda du behöver göra är att ta med dig varan och kvittot till butiken, så vi gemensamt kan titta på vad som hänt och så att vi kan hjälpa dig att bli nöjd.

Välkommen till Maxi ICA Stormarknad, här får du alltid så mycket mer.

Se varukategorier där färskvarugarantin gäller.

Då gäller färskvarugarantin
  • Om det är fel på en färskvara som du har köpt hos oss på ICA Maxi, kan du reklamera den och få dubbla pengarna tillbaka.
  • För att Färskvarugarantin ska gälla behöver du ha kvittot kvar och visa upp det tillsammans med den felaktiga varan i butiken.
  • Om det är sannolikt att försämringen beror på olyckshändelse efter att du köpt varan, gäller inte Färskvarugarantin.
  • Om du som kund vill reklamera en vara och få dubbla pengarna tillbaka, ska det ske inom skälig tid. Det betyder att du ska säga till så snart du upptäcker felet. Dessutom ska du då förklara på vilket sätt varan är felaktig. Eftersom Färskvarugarantin gäller färskvaror är det jätteviktigt att du reklamerar snabbt.