Helgens Goda

 

Meny Vecka 49

 

______Italien_______ 

 

Förrätt

Bruschetta på mozzarellagratinerat surdegsbröd

Dryckestips:

Prosecco, La Cantina Pizzolato, Italien, mousserande vin, Nr: 7870

---- 

Huvudrätt

Prosciuttolindad fläskfilé med balsamvinäger & salviasky

Dryckestips:

Nerello Mascalese, Cantine Nicosia, Sicilien, rött vin, Nr: 2094

 ---

Dessert

Chokladkaka med rostade pistagenötter, havssalt mascarpone med olivolja

Dryckestips:

Espressomartini

Lika delar kall espresso, vodka & kaffelikör

Skaka ordentligt med is och sila ner i ett martiniglas.

Toppa med riven choklad.

 

249kr/st



Helgens Goda beställer du på telefonnummer 018-66 61 91 eller direkt av oss i butiken senast torsdag klockan 12:00 och hämtar ut tidigast fredag eller lördag klockan 12:00.
Vid allergifrågor eller andra funderingar, tveka inte att höra av dig till oss. 

Smaklig spis!
önskar vi från Köks- och Fiskavdelningen