ICA Supermarket

Smart, enkelt och gott!

Fest, kalas, skolexamen – listan kan göras lång och det finns många tillfällen att fira. Låt oss då ta hand om maten, så kan ni ägna er åt annat.

Våra goda smörgåstårtor är kända i Umeå. Tänk så bekvämt att bara kunna ställa fram mat på bordet. Vi har förberett allt åt er. Oavsett om ni är fem eller hundra personer levererar vi ett snyggt upplägg som får det att vattnas i munnen. Bilderna på buffésidan är under rekonstruktion och överensstämmer inte med de läckra uppläggningarna vi gör i butiken!

Planka och fat

Svårt att veta vad som går hem hos gästerna? Våra plankor och fat dignar av olika godsaker – här finns garanterat något för alla! Vegetariskt alternativ på alla bufféer, kött byts ut mot falafel, grönsaksbiff och hummus

Fyrisbuffé

God buffé med det som alla gillar, snyggt upplagt på stora fat och uppläggningsskålar. Grillad kycklingfilé, rostbiff, salami, Västerbottenspaj, vår hemgjorda potatissallad, bulgursallad med oliv och tomat, melonsallad med fetaost, brie, ostdip med soltorkad tomat, oliver, druvor, chips och nybakad baguette.
Pris/pers  199 kr

Grillbuffé

Grillad kycklingfilé, rostbiff, grillad fläskfilé, vår hemgjorda potatissallad, coleslaw, vår goda aioli, grillade grönsaker, grillad majs, cornichons, brie, melon, druvor och nybakad baguette.
Pris/pers  199 kr

Medelhavsbuffé

Grillad kycklingfilé, Serranoskinka, ett urval av salami, pastasallad med pesto, mozzarella och tomat, inlagda peppadewer, spanska hårdostar, brie, tapenad, fetaostsås, oliver, druvor, melon, crostini och nybakad baguette.
Pris/pers  199 kr

Smörgåstårta

När passar det att servera smörgåstårta ? Vid varje högtidligt tillfälle! För tillställningar av alla storlekar.

Smörgåstårta

Enligt många stan's godaste! Med fyllning av bl a skinka och ägg, klassiskt dekorerad med räkor, skinka och grönsaker. Rejäla bitar!
Äggfyllning, skinkfyllning, räkor, ost, ägg, grönsaker mm
Pris/bit  59 kr
Laktosfri, glutenfri eller köttfri  79:-/bit   
Säljs endast i samband med tårtköp

 

Kontakta oss för beställning

Vi är redo att ta emot din beställning och prata vidare hur vi kan hjälpa dig. Enklast kontaktar du oss genom att ringa på 090 46948. Du är även välkommen in till oss i butiken!

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.