Kolonial

Joachim Larsson vår butikschef och även ansvarig för kolonialavdelningen. Kolonial är ett ord som används inom livsmedelsbranschen och kännetecknas av livsmedel som inte behöver kyla till exempel kaffe, mjöl, flingor, godis, konserver, blöjor, pasta, läsk och kryddor från världens alla hörn.

I våra hyllor kan du oftast välja mellan en märkesvara, det billigare ICA-alternativet men till samma kvalitet som märkesvaran och även vårt allra billigaste alternativ ICA Basic. Olika priser och kvalitéer – du väljer! Inom samtliga varukategorier hittar du dessutom åtminstone ett ekologiskt alternativ, till exempel I love eco och ofta även en premiumvara, till exempel ICA Selection. Vi ger dig alternativen, du väljer.

Frysavdelningen

I våra frysdiskar huserar numera Christer. Här hittar du det mesta av fryst mat som du kan önska. Tex. fågel, färdigmat, bär eller glass. Vi har också en hel del vegetariska alternativ. Du har väl hittat till vår frys som är fylld med smarriga tårtor, bullar, goda vitlöksbröd med mera.

Allergi

Vi har såklart även ett sortiment som passar dig som är allergisk. Är det något du saknar så tveka inte att kontakta oss! Vi gör så gott vi kan för att tillgodose dina önskemål om sortiment.

Konfektyr & godis

I vår godisavdelning hittar du det mesta. Allt från den färdiga lördagsgodispåsen till lösviktsgodis.