Välkommen till din lokala färskvarubutik!

Välkommen till din lokala färskvarubutik!

1985 kom Christer till den lilla kvartersbutiken i Älvsjö och sedan dess har butiken vuxit och utvecklats i takt med vad Älvsjöborna efterfrågat. Från att ha varit en liten affär med många trånga varugångar och ett begränsat erbjudande av varor, har vi idag en ljus och luftig butik med ett brett sortiment. Vårt sortiment balanseras idag mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de mindre leverantörerna.

Från vårt bageri kommer doften av nybakat under alla veckans dagar och i vår frukt- och grönsaksavdelning finns det grönt att njuta av varje årstid. Delikatessdisken är hjärtat i butiken, här kan du skämma bort en vän eller dig själv med något extra gott. Vi erbjuder massor av goda ostar med tillbehör, charkuterier från olika delar av världen, det ljuvligaste av säsongens fisk och skaldjur samt spännande tapas och inläggningar. Allt erbjuds med sakkunnighet och god betjäning. Missa heller inte våra matlådor som är producerade här i butiken av våra fantastiska kallskänkor. Vi jobbar med bra råvaror och lagar mat från grunden – tillagade med omtanke och redo att avnjutas.

Vi på ICA Nära Älvsjö erbjuder alltid varor av god kvalité och smak och är alltid lyhörda på våra kunders önskemål och funderingar. Den personliga kontakten mellan oss och våra kunder är självklar och skapar en trevlig och inbjudande atmosfär.

Välkommen hem till oss önskar Christer Dahl med personal!