ICA Nära Älvsjö

Om oss

Välkommen till butiken som drivs med hjärtat inom familjen. Vi har ett balanserat sortiment mellan vardagens storsäljare & unika delikatesser från exklusiva leverantörer.

Om butiken

Välkommen till din lokala färskvarubutik!

Mitt i villaidyllen i Herrängen hittar du vår butik med saluhallskänsla. Vår amibition är att verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder något utöver den vanliga shoppingupplevelsen.

Den personliga kontakten är viktig för oss och bidrar till att skapa en hemtrevlig atomsfär som i sin tur bidrar till att bli den naturliga lokala samlingsplatsen. Vi vill vara ett självklart förstahandsval för våra kunder i närområdet. Vi stävar hela tiden efter att utvecklas och siktar alltid mot nya mål! Därför är vi alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar.

Välkommen in till oss!

Hälsningar Famlijen Dahl med personal

Läs om vår historia

Våra utmärkelser

2015 blev vi utsedda till den bästa ICA Nära-butiken i Sverige när vi vann utmärkelsen "Kundkompassen", ett hedersberyg utsett av våra kunder. 2014 och 2015 vann vi även pris för högsta försäljningsutveckling samt 2020 och 2021 blev vi Sveriges största ICA Nära-butik.

Våra avdelningar

Från vårt bageri kommer doften av nybakat under alla veckans dagar och i vår frukt- och grönsaksavdelning finns det grönt att njuta av varje årstid. Delikatessdisken är hjärtat i butiken, här kan du skämma bort en vän eller dig själv med något extra gott. Du är välkommen att provsmaka våra delikatesser och missa inte vår färska fisk och kött!

Vi erbjuder massor av goda ostar med tillbehör, charkuterier från olika delar av världen, det ljuvligaste av säsongens fisk och skaldjur samt spännande tapas och inläggningar. Allt erbjuds med sakkunnighet och god betjäning. Missa heller inte våra matlådor som är producerade här i butiken av våra fantastiska kallskänkor. Vi jobbar med bra råvaror och lagar mat från grunden – tillagade med omtanke och redo att avnjutas.  

Bistro

Captain's Corner

I vår bistro, Captain's Corner, serverar vi alltifrån dagens lunch, smörrebröd, pizza, ost- och charkbrickor, vin och bubbel samt vår egenproducerade IPA "Kapten Chrilles".

Till vår Bistro

Mer om oss

Lågt pris varje dag

Vår märkning visar vägen till en billigare vardag

Utvalda varor till priser som tål att jämföras. Varje vecka, året om. Håll utkik efter märkningen i vår butik!

Läs mer
God mat helt enkelt

Köttbullar görs med blandfärs

Eller kikärtor. Eller råris. Det ska vara enkelt att upptäcka och variera middagsfavoriten.

God mat helt enkelt