ICA Nära Älvsjö

Vill du jobba med ett glatt gäng?

Då ska du söka dig till oss!

Mitt i villaidyllen i Herrängen hittar du vår butik med saluhallskänsla! Vår ambition är att verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från exklusiva leverantörer. Vi vill vara ett självklart förstahandsval för våra kunder i närområdet och är därför alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar. Den personliga kontakten är viktig för oss och bidrar till att skapar en hemtrevlig atmosfär som i sin tur bidrar till att vi blir den naturliga lokala samlingpunkten.

2020 och 2021 blev vi utnämna till Sveriges största ICA Nära och vi har även vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för högsta kundnöjdhet 2015. Vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas och hoppas du är rätt person att vara med på resan!

Varmt välkommen till vårat glada gäng!
Hälsningar Familjen Dahl med personal

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/

Spontanansökan
Ledig tjänst

Försäljningsledare: Packade färskvaror

Vi söker en entusiastisk & erfaren försäljningsledare som ska ta ansvar för våra färskvaruavdelningar!

Läs mer om tjänsten