ICA Nära Jätten

Festkökets bästa

Det är namnet på vårt sortiment av kallskurna produkter som vi på ICA Nära Jätten erbjuder. Vi har allt från ishavssmörgåsar, populära plankor och smörgåstårtor. En nybakad rolig tårta till födelsedagen, eller bara för att göra någon glad. Vi har ett stort sortiment av tårtor.

Beställningsinfo

Vi behöver beställningen minst 7 arbetsdagar innan leveransdag. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Ring in din beställning på: Tel 08 - 550 317 60.

Avbokning

Avbokning sker senast 48 timmar innan överenskommen upphämtningsdag. Vid utebliven upphämtning måste vi tyvärr debitera fullt pris.

Catering

Tårtor

Vi har tårtan som passar alla tillfällen. Allt från klassisk gräddtårta och prinsesstårta till friskare bakverk med bär, frukt och mousse.

Se utbud
Catering

Plankor

Fräscha råvaror som kallskuret kött, exotiska frukter och krämiga ostar är klassiska inslag på plankor och uppläggningar. På buffébordet passar det alltid med en planka med läcker uppläggning. Självklart har vi flera olika varianter av uppläggningar för att du ska hitta en planka som passar just dina gäster.

Vid beställning av planka tar vi deposition 300 kr/st

Se utbud
Catering

Smörgåstårtor

Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som har fått ett rejält uppsving på senare år och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är. Dessutom finns smörgåstårtor i så många varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Du bestämmer.

Välkommen med din cateringbeställning!

Se utbud
Catering

Smörgåsar & Landgångar

Till möten av olika slag kan lite energipåfyllning behövas. Vad passar bättre än en smörgås? Vi erbjuder matiga baguetter med smarriga fyllningar, klassiska ostfrallor och lyxiga räksmörgåsar. Goda pålägg på nygräddat bröd garanterar dig en riktigt god paus.

Välkommen med din cateringbeställning!

Se utbud