Beställning av varor

Beställning av varor

Avhämtning/hemleverans

Du som tillhör en riskgrupp eller är sjuk kan här beställa dina varor och få dem färdigplockade för att sedan hämta dessa på baksidan av butiken. Du som inte har möjlighet att ta dig till butiken med egen bil hjälper vi med utkörning. 


MÅNDAGAR HAR VI AVHÄMTNING PÅ BAKSIDAN AV BUTIKEN
Beställ senast klockan 10 för garanterad avhämtning samma dag, men beställ gärna dagen innan om du har möjlighet! 

Vi kontaktar dig på telefon när dina varor finns färdiga för avhämtning. Du kan sedan hämta dina varor på baksidan av butiken. Ring på ringklockan som finns uppmärkt så hjälper vi dig där. Du behöver aldrig gå in i butiken, vi lämnar ut och tar betalt utanför på baksidan.  ONSDAGAR HAR VI AVHÄMTNING OCH UTKÖRNING AV VAROR
Beställ senast klockan 10 för garanterad leverans/avhämtning dessa dagar, men beställ gärna dagen innan om du har möjlighet! 

Vi kontaktar dig på telefon när dina varor finns färdiga för avhämtning. Du kan sedan hämta dina varor på baksidan av butiken. Ring på ringklockan som finns uppmärkt så hjälper vi dig där. Du behöver aldrig gå in i butiken, vi lämnar ut och tar betalt utanför på baksidan. 

Vi tar ut en plockavgisft på 49kr

Betalning görs antingen med kort eller via Swish.

Gällande UTKÖRNING av varor så är detta endast för dig som är pensionär och inte kan ta dig till butiken med egen bil. Kontakta Marcus eller Calle via 0703812060 & 0706949445 för mer info om detta. 
 

Namn:
Adress:
E-postadress
Telefonnummer:
Personnummer
Inköpslista
Tänk på att vara så tydlig som möjligt när du anger vad du vill beställa (storlek, märke osv), på så vis minimerar vi missförstånd och att du får fel varor.
Bröd, Kex & Bageri
Frukt & Grönt
Kött/Chark/Ost
Fryst
Dryck
Torrvaror
Konfektyr (godis, snacks osv)
Mejeri
Kem/Special (städ, servetter, batterier osv)
Djurmat
Tidningar/Läkemedel/Tobak
Blommor
Trädgård (blomjord, grillkol osv)
Övrigt
Meddelande till butik
Vilken dag önskar du dina varor?

Om en vara du beställt är slut, ska vi ersätta med likvärdig vara?

Om du har rabattcheckar/pensionärsrabatt laddat på ditt kort, vill du att vi ska använda dessa?

Välj ditt leveranssätt

Välj ditt betalsätt

I samband med köpet behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på www.ica.se/dataskydd