Avhämtning & hemleverans

Beställning av varor

Du som tillhör en riskgrupp eller är sjuk kan här beställa dina varor och få dem färdigplockade för att sedan hämta dessa på baksidan av butiken. Du som inte har möjlighet att ta dig till butiken med egen bil hjälper vi med utkörning.

MÅNDAGAR HAR VI AVHÄMTNING PÅ BAKSIDAN AV BUTIKEN
Beställ senast klockan 10 för garanterad avhämtning samma dag, men beställ gärna dagen innan om du har möjlighet!

Vi kontaktar dig på telefon när dina varor finns färdiga för avhämtning. Du kan sedan hämta dina varor på baksidan av butiken. Ring på ringklockan som finns uppmärkt så hjälper vi dig där. Du behöver aldrig gå in i butiken – vi lämnar ut och tar betalt utanför på baksidan.

ONSDAGAR HAR VI AVHÄMTNING OCH HEMLEVERANS*
Beställ senast klockan 10 för garanterad leverans/avhämtning samma dag, men beställ gärna dagen innan om du har möjlighet!

Vi kontaktar dig på telefon när dina varor är färdiga. Du kan sedan hämta dina varor på baksidan av butiken. Ring på ringklockan som finns uppmärkt så hjälper vi dig där. Du behöver aldrig gå in i butiken, vi lämnar ut och tar betalt utanför på baksidan.

Hemleverans

*Gällande hemleverans så är detta endast för dig som är pensionär och inte kan ta dig till butiken med egen bil. Kontakta Marcus eller Calle på 070-381 20 60 respektive 070-694 94 45 för mer information.

Avgift & betalning

Vi tar ut en plockavgift på 49 kr.

Betalning görs antingen med kort eller via Swish.

I samband med köpet behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter här ica.se/dataskydd