Kött och chark för vardag och fest

Kött och chark för vardag och fest

I köttavdelningen säljer vi allt från köttfärs och kotletter för vardagsmaten, oxfilé eller entrecôte till festen. Ni kan även hitta ett brett sortiment inom lamm, kalv samt kyckling och övriga fågelprodukter.

Kött

Vår ambition är att hålla marknadens bästa köttavdelning, både när det gäller sortiment och pris. Om ni inte hittar vad ni söker eller har önskemål om något som vi inte har i sortimentet, så är det bara att prata med vår duktiga personal som gärna hjälper till. Kanske finner du det i vårt frysta sortiment, som innehåller allt från ripa, kängurufilé till björn. Vi har dessutom ett premiumsortiment från lokala köttrasdjur. 

Chark

I charkavdelningen hittar du allt från vardagsmat som falukorv och pannkakor till riktiga delikatesser som äkta parmaskinka och spännande tapas. Till charken hör också avdelningen Sallad & Färdigmat. Här vill vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av snabblagade måltider. Även här satsar vi lokalt, med exempelvis husmanskost. Fråga oss gärna om det är något du undrar över eller saknar i sortimentet, vi gör vårt yttersta för att tillgodose alla dina önskemål.

Ost

Hos oss på Maxi Birsta hittar du en välsorterad ostavdelning med allt från påläggsostar till kvällens delikatesser. Allt till riktigt låga stormarknadspriser. Välsorterat Vi arbetar hela tiden med att bygga upp avdelningen så att varje kund skall bli tillfredsställd. Du hittar allt från dessertost till våra magrare hårdostar. Vi har även tagit in ett kravsortiment som vi hoppas mycket på. Vi är ju numera en Svanenmärkt stormarknad och jobbar aktivt för att öka försäljningen på det miljömärkta sortimentet.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

060-744 93 61