Maxi ICA Stormarknad Sundsvall

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Vi är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Bageri
Bageri

Frukostfrallor eller stenugnsbakat bröd?

I vårt bageri kan du köpa färskt bröd sju dagar i veckan. Vi har brödet för alla tillfällen från frukostfrallor till lyxigt stenugnsbakat bröd.

Vårt Maxibageri erbjuder ett stort sortiment till förmånliga priser. Beställ er bröllopstårta hos oss, vi har mycket kvalificerade bagare och konditorer i vårt bageri. Till födelsedagskalas eller större fester fungerar det självklart utmärkt att beställa i förväg (beställning av bröllopstårta ska vara inkommen fyra veckor före kontakta gärna våra bagare via telefon 060-7449340).

Vi har också ett brett sockerfritt sortiment och för dig som är glutenallergiker finns det ett fryst utbud i avdelningen. Allt för att hålla ett så brett sortiment som det bara går för att motsvara våra kunders önskemål. Välkommen till bageriet!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

 

060-744 93 40

Bistro
Bistro

Pizza, räkmackor, bakelser och vår egengjorda glass!

Hungrig redan innan du handlar eller kanske efteråt? I vår Bistro så hittar du lite smått och gott som kan mätta dig.

Här kan du välja mellan ett antal olika snabbrätter som pizza, kebab, korv, toast, sallader, smörgåsar för att bara nämna några. Självklart erbjuder vi också kaffe, läsk, egentillverkad glass och fikabröd.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

 

060-744 93 20

Blommor
Blommor

Blommor till vardag och fest

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Birsta hittar du en välfylld blomsteravdelning med allt till vardag och fest. Vårt ambition är att följa de trender och nyheter som finns på marknaden idag. Naturligtvis till riktigt låga priser.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Fisk
Fisk

Färsk fisk från vår manuella disk

Det krävs en bred varukunskap om du som kund skall känna dig nöjd med sortiment, fräschör och upplägg. På Maxi ICA Stormarknad Birsta säljer vi manuellt torsdag till lördag, då finner ni ett sortiment som slår det mesta. Vår ambition är då att kunna förse er med allt som havet eller sjön har att erbjuda.

Söndag till onsdag har vi sett att många av våra kunder vill handla vardagsfisk i större utsträckning, självklart färsk och till högsta kvalité. Då isar vi disken och packar fisken så att ni kan välja och vraka själva. Även i denna disken går det utmärkt att förbeställa om ni vill ha något speciellt. Varför inte exempelvis hämta några färdiga och nygratinerade humrar.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Vill du kontakta vår fisk-/delikatessavdelning

Delikatess.sundsvall@maxi.ica.se

060-744 93 64

Frukt och grönt
Frukt & grönt

Högsta kvalitet på frukt och grönt

Vårt mål med frukt- och gröntavdelningen är att den ska vara nummer ett i västernorrland. Vi vill att kunderna skall åka till oss för att vår fruktavdelning är så bra.

Vi har ett enormt sortiment, 300-350 artiklar. Det rymmer allt från exotiska frukter till färdigskurna sallader samt nästan 20 olika sorters tomater. Vi har också ekologiska produkter tydligt märkta. I vår strävan att äta gott och ändå hälsosamt spelar frukt- och gröntavdelningen en allt viktigare roll. Frukt och grönsaker är både nyttigt och gott att äta. Söker du inspiration är du mycket välkommen in i avdelningen.

Kompetent personal

Vi arbetar med så många lokala leverantörer som möjligt. Alltid högsta kvalitet

Vi prutar aldrig på kvaliteten i avdelningen. Fräschören på produkterna är viktigast för oss. Vi strävar efter att ha den bästa kvaliteten till bästa pris. Vi är övertygade om att kunden vill ha det så.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

 

060-744 93 50

Hälsa och skönhet
Hälsa & skönhet

Vårda din kropp med hälsa och skönhet

Vi erbjuder dig allt du behöver inom kroppsvård samt ett stort utbud av skönhetsprodukter. Vare sig du är på jakt efter den senaste mascaran, en ny doft till kvällen eller mer avancerade hudkrämer hittar du det hos oss.

Dessutom möter du utbildad personal som guidar dig rätt. Vilken kräm passar min hudtyp? Vad ska jag köpa till pappa i present? Bara fråga så hjälper vi dig!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

 

060-744 93 33 

Kött, ost och chark
Kött, ost & chark

Kött och chark för vardag och fest

I köttavdelningen säljer vi allt från köttfärs och kotletter för vardagsmaten, oxfilé eller entrecôte till festen. Ni kan även hitta ett brett sortiment inom lamm, kalv samt kyckling och övriga fågelprodukter.

Kött

Vår ambition är att hålla marknadens bästa köttavdelning, både när det gäller sortiment och pris. Om ni inte hittar vad ni söker eller har önskemål om något som vi inte har i sortimentet, så är det bara att prata med vår duktiga personal som gärna hjälper till. Kanske finner du det i vårt frysta sortiment, som innehåller allt från ripa, kängurufilé till björn. Vi har dessutom ett premiumsortiment från lokala köttrasdjur. 

Chark

I charkavdelningen hittar du allt från vardagsmat som falukorv och pannkakor till riktiga delikatesser som äkta parmaskinka och spännande tapas. Till charken hör också avdelningen Sallad & Färdigmat. Här vill vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av snabblagade måltider. Även här satsar vi lokalt, med exempelvis husmanskost. Fråga oss gärna om det är något du undrar över eller saknar i sortimentet, vi gör vårt yttersta för att tillgodose alla dina önskemål.

Ost

Hos oss på Maxi Birsta hittar du en välsorterad ostavdelning med allt från påläggsostar till kvällens delikatesser. Allt till riktigt låga stormarknadspriser. Välsorterat Vi arbetar hela tiden med att bygga upp avdelningen så att varje kund skall bli tillfredsställd. Du hittar allt från dessertost till våra magrare hårdostar. Vi har även tagit in ett kravsortiment som vi hoppas mycket på. Vi är ju numera en Svanenmärkt stormarknad och jobbar aktivt för att öka försäljningen på det miljömärkta sortimentet.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

060-744 93 61

Kassalinjen
Kassalinjen

Vår största avdelning är kassalinjen

Självscanning

Som en extra hjälp har du möjlighet till att scanna själv. Då tar du med dig varorna genom utcheckningen. Ta med dig ditt ICA-kort och anmäl dig i informationen om du inte redan har gjort det.

Prisgaranti

Det är självklart för oss att du kan lita på att det blir rätt pris i kassan när du betalar. Skulle du få betala ett högre pris på en vara än vad som står i hyllan, får du 25 kronor som kompensation och tack för att du uppmärksammar oss på ett fel.

Vi lovar att du alltid kan vänta dig ett trevligt bemötande och ett vänligt ord i kassan hos oss på Maxi ICA Stormarknad Sundsvall!

Illustration
Hem & fritid

Allt för ditt hem och din fritid

Hem och fritid samlingsnamnet för våra sortiment fixa, leksaker, media, kläder, samt trädgård och säsongsvaror. Här hittar du helt enkelt det mesta för vardagen under ett och samma tak. 

Hemmet - produkter av högsta kvalitet!

Vad ska vi laga idag? Ja, du har säkert en massa ideér och recept. Vad bra! Då kan vi erbjuda dig köksredskapen för ett lyckats resultat. Vi har ett väldigt brett utbud och våra produkter är av absolut högsta kvalitet, vilket vi är oerhört stolta över. Vi har en bra mix på avdelningen av välkända varumärken till bra priser samt våra egna märken från ICA. 

Ja, hos oss hittar du allt från glas och porslin, ljus och servetter till allt annat som behövs för en lyckad och trivsam måltid. Du får heller inte glömma vår partyhörna där det lilla extra finns för kalaset. Under säsongerna förändrar vi avdelningen för att förenkla för dig som kund. Det ska vara enkelt att handla hos oss med hjälp av vår kunniga och trevliga personal som löser det mesta

Ett brett utbud!

Fritidsavdelningen består av; Fixa med allt för den händige; Leksaker; Trädgårdsmarknad (under säsong) och Media med det senaste inom TV/TV-spel och musik!

Media

Vi satsar på ett brett sortiment av utvalda mediaprodukter. Vi har den senaste tekniken i form av t.ex. LCD-TV till bra priser. Dessutom hittar du CD-skivor, datatillbehör, spelkonsoller, digitalkameror, DVD-spelare, MP3-pelare och mycket annat. I vår manuella Mediaavdelning får du lätt kontakt med vår duktiga personal som gärna hjälper dig med dina inköp. Vårt motto är att du på ett smidigt och enkelt sätt skall hitta det som finns på din önskelista för att sedan kunna fortsätta dina övriga inköp. Köp fredagsmiddagen på livsmedelsavdelningen och TV hos oss. Allt under ett tak! Fiffigt, va?

Leksaker

Eftersom det är många barnfamiljer som handlar hos oss har vi valt att bygga en jättestor Leksaksavdelning med ett innehållsrikt sortiment. Vårt sortiment täcker in alla åldrar under alla årstider. Under sommaren satsar vi mycket på leksaker för aktiv utelek då pooler för barnen och såpbubblor plockas fram. I juletid är det definitivt väl värt att besöka avdelningen, för då breddar vi avdelningens sortiment lite extra och laddar upp med heta nyheter och populära klassiker som blir välkomna julklappar. Du behöver inte fundera länge över varför barnen gillar Maxi.

Dam, herr och barnkläder

Vi erbjuder ett stort utbud av dam-, herr- och barnkläder för alla säsonger.

Allt från fest till vardag!

Utbudet är i huvudsak baskläder av bra kvalitet till låga priser, men söker du det lilla extra så har vi även kläderna till festen. Underkläder är vi mycket bra på och det finns till hela familjen, stora som små i alla dess modeller till bra priser. I direkt anslutning till konfektionsavdelningen ligger vår skoavdelning. Här hittar du tofflor, gummistövlar, vardagsskor, litet finare skor och alla säsongsvaror. Vi har ett mycket bra utbud i skoavdelningen och vi är stolta över prisnivån. Avdelningarna är alltid bemannade, så var inte rädd för att fråga – vi finns till för din skull.