Catering

Smörgåstårtor

Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som har fått ett rejält uppsving på senare år och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är. Dessutom finns smörgåstårtor i så många varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning?

Beställningsinfo

Vi behöver din beställning senast tre dagar innan avhämtning.

Delin 08-44 88 955 eller catering.nynashamn@maxi.ica.se

Smörgåstårta Lax & räkor

Smörgåstårta Lax & räkor

Innehåller en krämig röra bestående av hackade räkor och kallrökt lax tillsammans med mixad purjolök och dill som är blandade med majonnäs, pepparrot och citronpeppar. Dekoreras med sallad, kallrökt lax, räkor, ägg, gurka, citron och dill.

Pris/bit: 99 kr

Smörgåstårta Ost & skinka

Smörgåstårta Ost & skinka

Innehåller en fantastisk blandning av mixad kassler, purjolök, pepparrot, chilisås, salt och vitpeppar som blandas med majonnäs. Dekoreras med sallad, goudaost, rökt skinka, gurka, apelsin och ärtskott.

Pris/bit: 99 kr

Smörgåstårta Rostbiff & picklad lök

Smörgåstårta Rostbiff & picklad lök

Innehåller en fantastisk blandning av mixad kassler, purjolök, pepparrot, chilisås, salt och vitpeppar som blandas med majonnäs. Dekoreras med sallad, rostbiff, picklad rödlök och en härlig  färgklick av apelsin samt ärtskott.

Pris/bit: 99 kr

Smörgåstårta Vegansk

Smörgåstårta Vegansk

Innehåller en krämig vegansk creme fraiche som blandas med mixad purjolök, dill, bitar av tofu, pepparrot och citronpeppar. Dekoreras med Sallad, gurka, tomatklyftor, citron, tofubitar samt dill.

Pris/bit: 99 kr