Vi är otroligt stolta och glada över priserna för en godare morgondag. Årets EKO-insats och Fernando Di Lucas Hederspris.

I en hård konkurrens med alla butiker i Sverige så stod vi som vinnare!

Årets EKO-insats: juryns motivering

"Man kan lyfta ekokategorin i butik och öka försäljningen på olika sätt. Exponera tillsammans med de konventionella varorna eller inrätta särskilda hyllor. Vinnaren av Årets Ekoinsats har gått ett steg längre, och inrättat en hel gång där de lyfter sina största ekologiska leverantörer. Tillsammans med ekogavlar har det lyft försäljningen med mer än 25 procent."

Fernando Di Lucas hederspris: juryns motivering

"Årets vinnare besitter på ett unikt sätt förmågan att lyfta hälsa utan att för den skull kompromissa med matglädjen. Medelhavsmaten är central, med återkommande kampanjer i samarbete med flera leverantörer. Med frekventa exponeringar på gavlar och på andra strategiska platser av den goda och nyttiga medelhavsmaten, tar man ett stort ansvar inte bara för njutning, utan också för folkhälsan. Med sitt starka samhällsansvar så understryker man ytterligare att man är en värdig vinnare."

Vi har fått priset för att vi har den bästa personalen som har kunden i fokus alla dagar i veckan. Och självklart tack vare er, våra fantastiskt engagerade kunder som ständigt utmanar oss att utveckla sortimentet i butiken.

Ni sporrar oss att bli en ÄNNU BÄTTRE butik varje dag och vi älskar det!

Välkommen och upptäck vårt EKO- och medelhavssortiment!