Högsta kvalitet med Nackas Egna

På Maxi ICA Stormarknad Nacka har vi en märkning som garanterar ett sortiment med hög kvalitet och som är gjorda från grunden av vår kunniga personal. Ett riktigt hantverk kan vi lova. Produkterna har fått märkningen Nackas Egna. Håll utkik efter stämpeln i butiken.

Bröd, bullar och tårtor bakas från grunden i bageriet. Allt som doftar nybakat och kommer från bagarna är handgjort 365 dagar om året och är Nackas Egna hantverk. 

Hemlagat i delikatessen och köket, här hittar du pannfärdig mat och massa annat gott vilket möjliggör att middagen hamnar snabbt på bordet. Växla mellan köttbullar och hängmörat kött. Alternativ för vardagsmaten och långa middagar tillsammans med goda vänner, där hjälper Nackas egna till att förgylla dessa stunder.

Fiskavdelningen är vår stora stolthet med råvaror av riktigt bra kvalitet. Här kan du handla det bästa av säsongens skörd. Allt från kanapeér och pannfärdigt till skaldjursplatåer. 

Välkommen till Nackas egna catering!

Vi har något för alla smaker och tillfällen! Hos oss kan du beställa catering för små och stora sällskap. Vi kockar, bagare och konditorer arbetar alltid med noggrant utvalda råvaror och vill ge er en god service. Vi önskar er en välsmakande och lyckad fest eller firande och ser fram mot din beställning! 

Besök maxinackacatering.se