Högsta kvalitet med Nackas Egna

På Maxi ICA Stormarknad Nacka har vi en märkning som garanterar ett sortiment med hög kvalitet och som är gjorda från grunden av vår kunniga personal. Ett riktigt hantverk kan vi lova. Produkterna har fått märkningen Nackas Egna. Håll utkik efter stämpeln i butiken.

Bröd, bullar & tårtor bakas från grunden i bageriet. Allt som doftar nybakat och kommer från bagarna är handgjort 365 dagar om året och är Nackas Egna hantverk. 

Hemlagat i delikatessen och köket, med utvalda pannfärdiga styckdelar hamnar middagen snabbt på bordet. Växla mellan köttbullar och hängmörat kött. Alternativ för vardagsmaten och långa middagar tillsammans med goda vänner, där hjälper Nackas egna till att förgylla dessa stunder.

Skaldjur, rökt och gravad lax, för att ha bästa kontroll på smak och hantering av kokta skaldjur, rökta och gravade laxbitar gör vi det själva i fiskavdelningen.

Välkommen till Nackas egna catering!

Vi har något för alla smaker och tillfällen! Hos oss kan du beställa catering för små och stora sällskap. Vi kockar, bagare och konditorer arbetar alltid med noggrant utvalda råvaror och vill ge er en god service. Vi önskar er en välsmakande och lyckad fest eller firande och ser fram mot din beställning! 

Besök maxinackacatering.se