Café och restaurang – frukost, lunch eller bara avkoppling

Café och restaurang – frukost, lunch eller bara avkoppling

Vår Café och restaurang är en populär destination för Nackas frukostsugna kunder. Slå dig ner med en kopp kaffe och en nybakad fralla med färsk fyllning, eller köp med frukost till dig och dina kollegor.

Vi tillverkar dessutom våra egna smoothies av yoghurt och bär som passar bra både som frukost och som mellanmål. Varför inte unna dig en paus före eller efter handlandet och slå dig ned en stund i vårt café. Här kan du koppla av med en kopp kaffe, läsk och något gott att äta.

Vi har lunchbuffé och enklare rätter som korv med bröd och grillad foccacia. Vill du bara ta en fika? Inga problem. Här hittar du många olika sorters kaffe samt smörgåsar och nybakade bullar från vårt egna bageri. Dessutom hittar du alltid ett bra erbjudande som passar för säsongen.

Med reservation för förändringar då vi försöker ta vara på maten i butiken för en godare morgondag! 

Pizza smakar alltid gott - du kan välja på mer än 10 olika smakvarianter, vilken blir din favorit?

Har du barn? Inga problem. Här kan du köpa barnmenyer som pannkakor, korv med mos och barnmatsburkar. Dessutom har vi har gott om plats för barnvagnen och det är inte långt till skötrum. I vårt Café och restaruang är det sommar året om och du hittar alltid Nackas Egna glass till ett bra pris!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta mig.

Hälsningar,
Fanny
08-466 51 21