Försäljningsledare färskvaror – ICA Maxi Luleå

Försäljningsledare färskvaror – ICA Maxi Luleå

Maxi ICA Stormarknad Luleå är Norrbottens största och trevligaste stormarknad. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats där du dagligen kommer att möta nya spännande utmaningar. Hos oss arbetar ca 120 engagerade medarbetare för att ge våra kunder en enklare och bättre vardag. Gemensamma ledord för alla våra medarbetare är ansvarskänsla, respekt och arbetsglädje.

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljningschef färskvaror för Norrbottens största stormarknad har du ansvar för medarbetare, drift, budget, försäljning, resultat och kundnöjdhet. Vidare är ditt uppdrag att driva och utveckla stormarknaden effektivt och erbjuda Norrbottens bredaste utbud av prisvärda och fräscha färskvaror med högsta kvalitet. Du kommer att vara med i driftsgruppen och rapporterar till butikschefen.

Din profil

Vi söker dig som vill framåt, är nyfiken och vill utvecklas tillsammans med oss och Maxi ICA Stormarknad.
Vi ser att du:

  Delar våra värderingar enkelhet, entreprenörskap och engagemang.
•   Har förmågan att inspirera, motivera och ta tillvara på dina medarbetares kompetenser.
•   Har kraften att skapa en stark teamkänsla.
•   Gillar möten med människor och brinner för att ge service i världsklass.
•   Har du ett genuint matintresse.
•   Tycker det viktigt för dig att nå resultat och vara en bidragande faktor till vår framgång.
•   Är en god kommunikatör och är lyhörd gentemot medarbetare, kunder och leverantörer.
•   Är lösningsorienterad, drivande, affärsmässig och resultatinriktad.

Din erfarenhet och framtid

Vi ser helst att du har jobbat några år som ledare inom detaljhandeln och gärna som försäljningschef/butikschef. Vidare är du en erfaren inköpare och schemaplanerare. Har du kunskap om ICAs interna IT-system är detta meriterande. Vi ser även att du har en egen ambition att bli ICA handlare i framtiden.

Tjänsten är på heltid. Vår butik är öppen alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del av butiksarbetet. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan med fullständigt CV och personligt brev till jorgen.olofsson@maxi.ica.se senast 2019-02-10. Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten vänligen ring vår butikschef Jörgen Olofsson 0920-359 03.