Maxi Kungälv är ett Great Place To Work

Vi är stolta över att vara certifierade som en Great Place to Work. Denna certifiering är ett bevis på vårt engagemang för att skapa en arbetsplats där alla trivs och kan göra sitt bästa varje dag. A great place to work är världens mest använda verktyg för medarbetarundersökningar. Så här står det på vårt certifieringsbevis:

"Great Place to Work®-certifiering är den enda certifieringen av goda arbetsplatser i världen. Certifieringen baseras på Great Place to Work© globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att de anställda upplever en hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.‌"

Nedan får du ta del utav intervjuer från medarbetare där det svarat på frågan
"Vad är det bästa med att arbeta på ICA Maxi Kungälv?"

Anställd sedan våren 2001

Martin Petterson

"Det bästa med att jobba på ICA Maxi Kungälv är alla härliga kollegor med stort engagemang! Vi har en riktigt bra ledning och ledare som bryr sig om sin personal och ordnar tillfällen för gemenskap och välmående. Detta gör att det alltid är roligt att gå till jobbet för att göra sitt bästa för både kunder och kollegor."

Anställd sedan våren 2023

Jenny Fägerstam

"Det bästa med att jobba på ICA Maxi Kungälv är att alla är så positiva och glada och vill butikens bästa! 

Att få jobba i en butik som ständigt expanderar är väldigt kul. Helt ärligt så är det kul att gå till jobbet varje dag och jag är stolt över att vara en del av Maxigänget i Kungälv!"

Anställd sedan hösten 2023

Erik Nguyen

"De bästa med att jobba på ICA Maxi Kungälv är att få jobba med ett gäng som verkligen brinner för service. Du har grymma och erfrana ledare/kollegor som hjälper dig att utvecklas inom service genom feedback och utbildningar. Du får även vara en del av ett härligt gäng där vi inte bara arbetar ihop utan även hittar på massa aktiviteter utanför jobbet."

Anställd sedan våren 1995

Annelie Hasselqvist

"Det bästa med att jobba på ICA Maxi Kungälv är att vi har ett gemensamt, stort engagemang bland alla våra kollegor. Vi lyssnar på och möter våra kunders behov. Det är även roligt att få jobba med olika säsongsvaror, från jul och midsommar till de varor vi får in i butiken när årstiderna skiftar."