Maxi ICA Stormarknad Kungälv

Vårt mål: Kungälvs bästa arbetsgivare

Ett av Maxi Kungälvs mål är att vara Kungälvs Bästa Arbetsgivare och vi kan stolt säga att vi ligger i framkant med att arbeta med dessa frågor i vår bransch. Tack vare våra medarbetares feedback och vårt kontinuerliga arbete med att förbättra arbetsmiljön, skapar vi tillsammans en av Kungälvs bästa arbetsplatser. Läs mer om hur det är att arbeta på Maxi Kungälv och om våra lediga tjänster här nedan.

Jobba på Maxi

På Maxi har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt! Ta en titt på våra lediga tjänster här nedanför om du tror att du skulle trivas hos oss!

Jobb på ICA Maxi Kungälv

Se alla lediga tjänster här

Just nu söker vi en Junior Teamledare!

Läs mer här
Maxi Kungälv är ett

Great Place To Work

Ett av Maxi Kungälvs mål är att vara Kungälvs Bästa Arbetsgivare och vi kan stolt säga att vi ligger i framkant med att arbeta med dessa frågor i vår bransch.

Läs mer här
Praktisera på Maxi Kunäglv

Letar du praktik?

I vår butik välkomnar vi varje år flera praktikanter som är nyfikna på detaljhandelsbranschen.

Läs mer
Maxi Kungälv

Junior Teamledare på Maxi Kungälv

Programmet är 20 månader som ger dig en ordentlig språngbräda i ICA-karriären.

Läs mer

Våra värderingar

Tillsammans med ett stort Engagemang hos våra medarbetare skapar vi en arbetsplats som är Välmående och fylld av Gemenskap.

Läs mer här

Kontakt

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 0303 15000 eller mejla oss via kundkontakt.kungalv@maxi.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken! 

 

Visselblåsning

Följ denna länk för att läsa mer och skicka in anmälan. Klicka här!