Vår största avdelning är kassalinjen

Vår största avdelning är kassalinjen

Vårt mål är att det ska gå så snabbt som möjligt för dig att betala och åka hem när du handlat klart.

NYHET! –   Kontant betalning i jämnt numrerade kassor 

Vi bygger om i kassalinjen på grund av säkerhetsskäl men också för att fler av våra kunder väljer att betala med kort. Betalningen med kort har vuxit de senaste åren och idag utgör ca 90% av alla inköp i vår butik. 

Av våra totalt 13 traditionella kassor märker vi upp i 6 av dessa kassor var kontant betalning är möjlig. I våra jämnt numrerade kassor, kassa 2, 4, 6, 8, 10, 12 är du välkommen att betala kontant. I samtliga kassor går det att betala med kort.  

Från och med måndag 14/9 gör vi om även i självscanningen. I 2 av våra 6 kassor kan man även fortsättningvis  betala med kontanter. 

Självscanning

Som en extra hjälp har du möjlighet till att scanna själv. Då tar du med dig varorna för betalning i   utcheckningen. Om du inte har självscanning, ta med dig ditt ICA-kort, legitimation och anmäl dig i kundservice.

Prisgaranti

Det är självklart för oss att du kan lita på att det blir rätt pris i kassan när du betalar. Skulle du få betala ett högre pris på en vara än vad som står i hyllan, får du 25 kronor som kompensation och tack för att du uppmärksammar oss på ett fel.

Vi lovar att du alltid kan vänta dig ett trevligt bemötande och ett vänligt ord i kassan hos oss på Maxi ICA Stormarknad Haninge. 

Varmt välkommen!