Smörgåstårtor

Beställning

Klicka här för information och kontaktuppgifter.

0 varor, 0 kr
Catering

Smörgåstårtor

Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som har fått ett rejält uppsving på senare år och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är. Dessutom finns smörgåstårtor i så många varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Du bestämmer. Välkommen med din cateringbeställning!

Smörgåstårta ost & skinka

Ett saftigt bröd bakat i vårt egna bageri med 3 lager av vår krämiga skinksallad toppad med rökt gästabudsskinka varvad med jämtgårdsost, krispiga grönsaker och solmogna apelsiner.

Innehållsförteckning

Pris/st  (4 bitar) 239 kr
Pris/st (12 bitar) 629 kr
Pris/st (30 bitar) 1589 kr

Räktårta

Ett saftigt bröd bakat i vårt egna bageri med 3 lager av vår läckra räkröra, toppad med de klassiska tillbehören ägg, citron, tomat, gurka och dill tillsammans med färska handskalade räkor.

Innehållsförteckning

Pris/st (4 bitar) 349 kr
Pris/st (12 bitar) 899 kr
Pris/st (30 bitar) 2199 kr

Räk- & skinktårta

Ett saftigt bröd bakat i vårt eget bageri med två lager av vår läckra räkröra och ett lager av vår röra med tomat och champinjon. Tårtan är toppad med skinka, handskalade färska räkor och grönsaker.

Innehållsförteckning

Pris/st (4 bitar) 349 kr
Pris/st (12 bitar) 899 kr
Pris/st (30 bitar) 2199 kr

Tonfisktårta

Ett saftigt bröd bakat i vårt egna bageri med 3 lager av vår egen tonfiskröra, toppad med färska handskalade räkor, ägg, citron och dill.

Innehållsförteckning

Pris/st (4 bitar) 249 kr
Pris/st (12 bitar) 639 kr
Pris/st (30 bitar) 1599 kr

Lax- & räktårta

Havets läckerheter i form av varmrökt laxsallad varvat med vår goda räksallad och toppad med handskalade räkor, kallrökt lax och grönt. Laxsalladen består av varmrökt lax, majonnäs, äpple och purjolök. Räksalladen innehåller räkor, dill och majonnäs.

Innehållsförteckning

Pris/st (4 bitar) 349 kr
Pris/st (8 bitar) 690 kr
Pris/st (12 bitar) 990 kr