STÖRST på låga priser

Hos oss hittar du Sveriges största sortiment av både mat och hemmaprylar. Genom våra stora inköp kan vi alltid erbjuda dig låga ordinarie priser på varor du handlar ofta, fantastiska kampanjpriser och galet låga Maxiklipp. Väljer du dessutom att vara stammis får du bonus när du handlar hos oss. Välkommen till Maxi – störst på låga priser. Och så mycket mer

Alltid låga priser på Sveriges största sortiment

På Maxi hittar du så mycket mer och alltid låga ordinarie priser. Vi har allt du kan tänkas behöva till hemmet, uteplatsen, säsongerna och såklart maten. Till både helg, fest och vardag. 

Nya erbjudanden varje vecka!

Varje vecka släpper vi mängder av nya erbjudanden på varor du handlar ofta. Du hittar dem lättast i vårt reklamblad, i våra mejlutskick, på hemsidan och så klart direkt i hyllan. 

Till veckans erbjudanden

Alltid minst 25% rabatt med Maxiklipp

När du handlar en Maxiklipp-vara får du alltid minst 25% rabatt. För att göra det ännu bättre så finns det nya Maxiklipp varje vecka. 

Schyssta stammispriser och så mycket mer

Som stammis hos oss får du alltid mer. Som finfina stammispriser på utvalda varor, rabatter hos våra partners och smarta vardagstjänster som gör livet enklare. Dessutom får du poäng på allt du handlar, som sen blir till bonus du kan handla för. 

Bli stammis

Låga priser på ICAs egna varor

ICAs egna varor ger dig produkter av hög kvalitet till ett lågt pris. Där du lätt kan hitta det du behöver och få inspiration i vardagen. 

Låga priser varje dag på frukt & grönt

Vi jämför våra priser löpande för att matcha andra butikers priser på det kunder köper ofta när det kommer till frukt och grönt. Många av varorna kan vi även erbjuda i storpack, vilket ger ett lägre pris. 

Handla frukt & grönt

Billigt, billigare, billigast

Vårt breda sortiment av vardagshjältar är alltid utrustat med ett lågt ordinarie pris – för alla smaker och plånböcker. Där du kan välja mellan billigt, billigare och billigast. Vi har alternativen, du väljer.