Det här hittar du i butiken

Det här hittar du i butiken

Hos oss hittar du prisvärda alternativ på allt från vardagsmaten till den finaste festmaten. Vi sätter den personliga servicen framför allt, samtidigt som vi hjälper dig med recept och tipsar dig om hur du ska äta rätt och må väl. Alla färskvaror är av yttersta klass och vi erbjuder dig ett stort sortiment delikatesser i våra manuella avdelningar.

Botanisera i frukt- och gröntavdelningen, där har du mer än trehundra olika sorter och smaker att prova på.

I köttavdelningen styckar vi köttet som du vill ha det och i disken hittar du pannfärdiga maträtter som du enkelt kan tillaga hemma. I vårt manuella konditori kan du välja mellan bullar, bröd, kakor och smarriga bakelser. För dig som vill unna dig något extra erbjuder vi ett otroligt sortiment av ost och chark i delikatessen.

Vill du ha hjälp med festmaten fixar Toppenköket detta. Välj mellan buffémat, mackor, landgångar, smörgåstårtor, pastasallader och mycket annat.

För dig som är överkänslig mot vissa födoämnen erbjuder vi ett stort sortiment av "vänliga varor". Självklart tänker vi på miljön och har ett brett utbud av krav och rättvisemärkta produkter i vår butik.

ICA Toppen ligger i Toppen Gallerian, ett köpcentrum nära dig där du hittar ett 20-tal butiker, restauranger och biograf. Se www.toppengallerian.se.

Välkommen till Toppen! Vi är vad vi heter.

Service i butiken